Misser du el-rabat? Tjek det her

I SamEnergi presser vi sammen priserne på el ned. Men enkelte medlemmer får desværre ikke glæde af den rabat vi har forhandlet hjem. Her kan du se de to mest almindelige grunde til, at du kan misse rabatten:

1. Din tilmeldingen til SamEnergi er sket godt tilbage i tiden, hvorefter hvorefter du er flyttet. Det er vigtigt, at du giver el-selskabet besked om din flytning, så de kan flytte din rabataftale med. Rabataftalen flytter ikke automatisk med.

2. Du har tilmeldt dig SamEnergi, men vi har haft svært ved at finde de korrekte oplysninger på din adresse. Der kan være flere grunde til dette, og vi kontakter altid medlemmerne hvis vi ikke kan finde de rigtige oplysninger. Desværre er det ikke alle vi hører fra igen

HUSK: Er du i tvivl om du er med på vores rabataftale, kan du altid tilmelde dig igen via vores tilmeldingsformular som findes her: www.samenergi.dk/tilmelding. Så tjekker vi om du allerede er med eller ej. Hvis du ikke er med, kommer du det således hurtigst muligt.

Dokumenteret besparelse

2014 har indtil videre budt på store besparelser til de mange forbrugere som har “rottet sig sammen” i indkøbsforeningen SamEnergi.

Eksempelvis var standardprisen på el hos landets største el-selskaber, DONG og Seas-Nve, i 1. halvår 2014 44,2 øre/kWh. Til sammenligning fik SamEnergi-medlemmerne på Sjælland presset prisen ned til 33,5 øre/kWh for deres el i samme periode. Det har givet medlemmerne en samlet besparelse i forhold til standardpriserne på langt over 1 million kr.

Meld dig gratis til SamEnergi

Blogindlæg af Casper Kjøller, 20. oktober 2014.
Se flere blogindlæg her…