SamEnergi test-vinder i SøndagsAvisen

Det er blevet mere og mere udbredt, at elkunder går sammen i en indkøbsforening såsom SamEnergi. Foreningen forhandler herefter de bedst mulige el-aftaler hjem til medlemmer. En af fordelene er, at den enkelte elkunde dermed ikke selv behøver at være ekspert på området. Og ved at samle forbrugerkraften, kan el-selskaberne tvinges til mere konkurrence.

Landets mest læste avis, SøndagAvisen, har som det første medie lavet en gennemgang af de forskellige foreninger for el-kunder i Danmark. Avisens journalister har både undersøgt de opnåede priser til medlemmerne samt medlemmernes egne anmeldelser af foreningerne på TrustPilot.

I testen indgik følgende foreninger for el: “Billigforbrug”, “Elforbundet”, “Elrabatten”, “Tænk Strøm” (Forbrugerrådet) og SamEnergi.

Medlemmerne af SamEnergi havde laveste pris pr. kWh!

Resultatet af SøndagsAvisens sammenligninger var, at SamEnergi er den forening der har opnået de billigste elpriser pr. kWh til medlemmerne. Dette gælder uanset om det drejer sig om medlemmer der bor i Øst- eller Vestdanmark.

De dyreste elpriser pr. kWh havde ifølge undersøgelsen “Tænk Strøm” fra Forbrugerrådet og Nordjyske “Elrabatten”.

SamEnergi havde også den bedste medlems-tilfredshed

I undersøgelsen af hvor tilfredse medlemmerne af foreningerne var, rangerer SamEnergi også bedst. Herefter følger indkøbsforeningen “Elrabatten” med det næstbedste omdømme. “Elforbundet” og Forbrugerrådets “Tænk Strøm” scorer dårligste brugeranmeldelser.

Blogindlæg af Casper Kjøller
Se flere blogindlæg her, eller giv en kommentar herunder