Om SamEnergi

Målet med SamEnergi er at hjælpe flest muligt til lavere elpriser. Vi er ikke et el-selskab, men fungerer som en indkøbsforening. Jo flere vi er, jo bedre el-aftaler kan vi forhandle os frem til og dermed også skabe mere konkurrence på el-markedet.

Forbrugerrådet opfordrer danskerne til at gå sammen i indkøbsforeninger på el-området, netop på grund af manglende konkurrence. Initiativet til SamEnergi er taget af økonom og tidligere el-handler Casper Kjøller. Mange års professionel erfaring fra energisektoren samt viden om hvordan landets største virksomheder køber deres el, kan således komme alle medlemmerne til gode.

SamEnergi har været omtalt i følgende medier

Danmarks Radio, Jyllands-Posten, BT, EkstraBladet, Politiken, SøndagsAvisen, Forbrugerrådets magasin TÆNK, Dagbladet Børsen, Metroexpress, 24Timer, Fyens Stifttidende og MyBanker.

Sammen kan vi opnå mere, end hver for sig

Når el-kunderne i Danmark står sammen, så kan vi ikke kun opnå lave elpriser; vi kan også få langt bedre generelle markedsvilkår. Og når det lykkedes, så bliver det både nemmere og sjovere at være el-kunde i Danmark.

meld dig til i dag, hvis du ikke allerede er medlem af SamEnergi.