DONG skifter navn og logo

DongDet er snart slut med at se de røde DONG logoer på kassevogne og transformerstationer i københavnsområdet. Det kendte el-selskab skifter navn og logo i 2016.

DONG bliver til Radius

1. april 2016 skifter “Dong Energy Eldistribution” navn til “Radius Elnet”. Samtidig skiftes det røde logo ud med et blåt, med runde skrifttyper.

Du kan slippe for både DONG og Radius regninger

Navneskiftet falder sammen med, at der på hele el-markedet indføres nyt faktura-princip. Tidligere har man som el-kunde i København måtte leve med, at få regninger fra Dong, selvom man skiftede el-udbyder.

Fra 1. april 2016 er det vedtaget, at der er ikke kun er frit valg af el-udbyder men også at den eludbyder du har valgt, sender dig den samlede afregning. Dermed slipper man altså for både DONG og Radius regninger, hvis man benytter en anden el-leverandør end DONG.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/samenergi.dk/public_html/wp-content/plugins/quick-contact-form/quick-contact-form.php on line 67

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/samenergi.dk/public_html/wp-content/plugins/quick-contact-form/quick-contact-form.php on line 248

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

Få en gratis miniguide om om el-markedet

Landets største eldistributør

Radius, som lidt endnu hedder “Dong Energy Eldistribution”, er Danmarks største eldistributør. De driver og ejer det elnet, som forsyner 350.000 kunder i Københavnsområdet, 60.000 kunder i Frederiksberg kommune og 550.000 kunder i Nordsjælland. Selskabet ejer kabler, transformere, fordelingsskabe og ca. 1 million elmålere, som er installeret hos private forbrugere og virksomheder.

Til mediet bureaubiz udtaler formand for bestyrelsen i Dong Energy Eldistribution, at navnet Radius er udtryk for, at alle elforbrugere inden for deres radius eller forsyningsområde kan regne med en sikker og stabil elforsyning.

DONG-navnet vil fortsat blive brugt

Dong koncernen består i dag af mange selskaber, herunder “DONG Energy Salg & Service A/S”. Der er ikke forlydender om, at disse andre selskaber i Dong skifter navn.

Blogindlæg af Casper Kjøller, 2. december 2015.
Se flere blogindlæg her