Sådan sparede el-kunder 275.000 kr. på én måned

2014 har indtil videre budt på kontante besparelser til de mange el-kunder som er gået sammen i indkøbsforeningen SamEnergi.

Eksempelvis var standardprisen på el hos landets største el-selskab, DONG, i januar 48,38 øre/kWh. Til sammenligning betalte SamEnergi-medlemmer på Sjælland kun 34,24 øre/kWh for deres el i januar måned.

Prisforskellen betyder, at SamEnergi-medlemmerne sparede ca. 275.000 kr. tilsammen, alene i januar, ved at købe deres el via indkøbsforeningen SamEnergi i stedet for at betale standardpris for deres el. Beregningen tager udgangspunkt i de 3.900 personer og virksomheder der var med i SamEnergi i januar måned. Gennemsnitsbesparelsen pr. tilmeldte var således ca. 70 kr. i januar.

Gå ikke glip af billigere el

SamEnergi fungerer som en gratis indkøbsforening for el-kunder, hvor vi i fællesskab presser el-selskaberne til lavere priser og mere konkurrence. Er du ikke allerede med i SamEnergi, så se hvor nemt det er at være med her

Forbrugerrådet har flere gange anbefalet danskerne, at de går sammen i indkøbsforeninger på el-området for at få gang i konkurrencen på el-markedet.

Blogindlæg af Casper Kjøller, 17. februar 2014.
Se flere blogindlæg her… eller giv en kommentar herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.